Matkahätäpalvelu (24h/vrk) +358 9 374 774 30

 

Falck Global Assistance

Falck Global Assistance tarjoaa matka-, terveys-, sekä matkariskienhallintapalveluita suomalaisille ja kansainvälisille vakuutusyhtiöille ja yrityksille.

Falck Global Assistancella on omat konttorit ympäri maailmaa. Nopean ja tehokkaan avun mahdollistamiseksi maailmanlaajuisesti Falck on perustanut omien konttorien lisäksi vahvan kumppaniverkoston.

Omat konttorimme yhdistettynä vahvaan kumppaniverkostoon mahdollistaa paikallisen läsnäolon sekä asiakkaidemme tarpeisiin räätälöidyt palveluratkaisut, maailmanlaajuisesti, 24/7.

Vuonna 2015 Falck Global Assistance nimitettiin vuoden parhaimmaksi Assistance yhtiöksi, ITIJ gaalassa.


Falckin tarina alkoi vuonna 1884

Vuonna 1884 nuori poika, nimeltään Sophus Falck, oli vapaaehtoisena auttamassa Christiansborgin linnan suurpalon sammutustöissä. Hän näki paikalla vallinneen täydellisen kaaoksen, kun ihmiset yrittivät pelastaa maalauksia ja muita arvoesineitä.

Tuolloin vasta 19-vuotias Sophus Falck sai idean pelastusryhmästä, joka olisi varautunut auttamaan vastaavissa hätätilanteissa. Idea toteutui lokakuun 3. päivänä 1906, kun Sophus Falckin perustama pelastusasema avattiin Kööpenhaminan keskustassa. Tästä alkoi Falckin ainutlaatuinen tarina.

» Tutustu Falckin tarinaan vuosi vuodelta (englanniksi)

Suomessa Falck toimii kahdella eri liiketoiminta-alueella

Falck Global Assistance

Matkustaminen ja terveydenhoito

Falck Global Assistance Oy tarjoaa matka-, terveydenhoito- sekä matkariskienhallintapalveluita matkustajille.

Autoilijan ja kotitalouksien hätäpalvelut

Falck Oy tarjoaa hätäpuhelinpalveluita sekä hinaus- ja tiepalveluita mm. automaahantuojille ja vakuutusyhtiöille.

Hinaus- ja tiepalvelut