Matkahätäpalvelu (24h/vrk) +358 9 374 774 30

Huolehdimme matkustajien turvallisuudesta
Alueena koko maailma 24/7

Falck Global Assistance on
matkahätäpalvelun- ja riskienhallinnan kumppanisi

Tiesitkö, että matkustamiseen liittyvät riskit ovat kasvaneet moninkertaisesti viime vuosien aikana. Samalla työnantajan vastuu huolehtia henkilöstöstä on lisääntynyt merkittävästi.

Matkapalvelut

Matkapalvelut

Matkapalvelut ovat toimintamme keskipisteessä. Korkean osaamisemme takia voimme vastata kaikenlaisiin matkustamiseen liittyviin tarpeisin, ennen matkalle lähtöä, matkan aikana ja matkan jälkeen, 24/7.

Matkapalvelut

Terveyspalvelut

Terveyspalvelut

Terveydenhuollon ammattilaisemme auttavat kaikissa terveyteen liittyvissä asioissa. Tavoitteemme on ennaltaehkäistä ja minimoida terveydenhuoltoon liittyviä kustannuksia ja tarjota palvelua silloin kuin se asiakkaille parhaiten sopii.

Terveyspalvelut

Matkariskienhallintapalvelut

Matkariskienhallintapalvelut

Matkariskienhallintapalveluihin erikoistuneet asiantuntijamme auttavat asiakkaitamme valmistautumaan, ennaltaehkäisemään sekä reagoimaan kaikenlaisia matkustavia kohdistuvia turvallisuusuhkia vastaan.

Matkariskienhallintapalvelut

v

Falckin tarina alkoi vuonna 1884

Vuonna 1884 nuori poika, nimeltään Sophus Falck, oli vapaaehtoisena auttamassa Christiansborgin linnan suurpalon sammutustöissä. Hän näki paikalla vallinneen täydellisen kaaoksen, kun ihmiset yrittivät pelastaa maalauksia ja muita arvoesineitä.

Tuolloin vasta 19-vuotias Sophus Falck sai idean pelastusryhmästä, joka olisi varautunut auttamaan vastaavissa hätätilanteissa. Idea toteutui lokakuun 3. päivänä 1906, kun Sophus Falckin perustama pelastusasema avattiin Kööpenhaminan keskustassa. Tästä alkoi Falckin ainutlaatuinen tarina.

» Tutustu Falckin tarinaan vuosi vuodelta (englanniksi)