Matkahätäpalvelu (24h/vrk) +358 9 374 774 30

Falck tekee matkustamisesta turvallisempaa
Alueena koko maailma 24/7

Falck Global Assistance on luotettava matkahätäpalvelun ja matkojen riskienhallinnan kumppani

Falck Global Assistance on Falck konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa matka-, terveys-, sekä matkariskienhallintapalveluita suomalaisille ja kansainvälisille vakuutusyhtiöille ja yrityksille.

Autamme päivittäin tuhansia matkustajia heidän kohdatessaan jonkin terveyteen tai turvallisuuteen liittyvän uhkatilanteen.

Tehtävämme on varmistaa, että palvelumme käyttäjät tuntevat olonsa turvalliseksi missä tahansa päin maailmaa he liikkuvatkin, 24/7.

Video Falckin toiminnasta
Katso video Falck Global Assistancen toiminnasta ympäri maailman.

Globaalin matkustamisen, riskienhallinnan ja terveydenhuollon asiantuntija

Matkapalvelut

Matkariskienhallintapalvelut

Matkariskienhallinnan palvelut ovat tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat suojata matkustavat työntekijänsä ulkomailla olevia uhkatilanteita vastaan sekä täyttää lain vaatimat edellytykset turvalliselle matkustamiselle.

Falck Matkustusturva

Terveydenhoitopalvelut

Matkapalvelut

Matkapalvelumme ovat tarkoitettu niille yrityksille ja vakuutusyhtiöille, jotka haluavat kokonaisvaltaista matka- ja hoitopalvelua työntekijöillensä ja vakuutetuille ennen matkaa, matkan aikana ja matkan jälkeen.

Matkapalvelut

Turvallisuuspalvelut

Terveydenhoidon palvelut

Terveydenhoitopalvelumme ovat suunnattu niille yrityksille ja vakuutusyhtiöille, jotka haluavat parantaa työntekijöidensä ja vakuutettujensa terveydenhuoltopalveluja niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Terveyspalvelut